fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Finventory kies voor KIK om hun verhaal over de bühne te krijgen!
fade
7138
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7138,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Beurs, Branding, Concept, Portfolio, Print, Social, Tekst, Video, Website

Finventory

Finventory is een bedrijf dat acteert in de fintech markt: door hun ingenieuze IT systeem in te zetten kunnen banken de risico’s van het financieren van voorraden veel beter inschatten.

 

Zeker in deze tijd van groeiende e-commerce een toegevoegde waarde!

 

Om hun ingewikkelde verhaal goed over de bühne te krijgen, ontwikkelden we niet alleen een visueel sterke corporate presentatie, maar ook een powerpoint stramien, waarmee ze zelf uit de voeten kunnen.

 

Inmiddels staat ook de nieuwe website live! We hebben diverse animatievideo’s opgeleverd, visitekaartjes en een rollbanner. Eigenlijk doen we vanalles voor ze!

 

Voor een product dat Finventory heeft ontwikkeld, Finterface, hebben we een nieuwe website opgeleverd, een tweede site dus, met iets andere look&feel en content! Ook hebben we daarvoor het logo ontwikkeld.

 

Om uit leggen wat wat Finterface precies is en doet, hebben we een uitleg animatie ontwikkeld.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie:

"Werken met KIK bevalt ons goed. KIK combineert creativiteit met pragmatisme en een snelle down to earth manier van werken. Bovendien gebeurt alles ook nog eens in een gezellige coöperatieve sfeer. Voor herhaling vatbaar dus (waar we dan ook gelijk afspraken over hebben gemaakt!)." Frank Husen, Finventory