fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK helpt Eraze met een gedegen basis in hun uitstraling en website
fade
7909
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7909,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Fotografie, Portfolio, Website

Eraze Software Solutions

Eraze Software Solutions werkt al 25 jaar als partner in technologie. Gedurende de jaren is het uitgegroeid tot een internationaal opererend, full-service software bedrijf.

 

Hun logo en huisstijl kon wel een opfrissing gebruiken! Eigenlijk zijn we gewoon opnieuw begonnen.

 

Naast de huisstijl, hebben we een beeldtaal ontwikkeld die past bij hun doelgroepen. Daarnaast hebben we de medewerkers netjes op de foto gezet.

 

En natuurlijk bestaat een degelijke basis ook uit een goede website. Ook deze hebben we voor ze ontworpen en ontwikkeld.

 

Nu de basis staat, pakken we door! We zijn gestart met een template voor een professionele bedrijfspresentatie.

 

 

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!