fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK marketing en communicatie maakt logo voor Effectief opleiden
fade
9034
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9034,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Portfolio

Effectief opleiden

Effectief opleiden en M² Onderwijskundig Advies werken bijna altijd samen aan een project. Daarom mocht ook de huisstijl wel samen vloeien tot één.

 

Ieder bedrijf met één focuskleur die goed matcht bij de kracht van elk bedrijf, maar ook goed samen kan komen met de ander. Even kort door de bocht geven we ze de volgende kenmerken die onderscheidend zijn: Effectief Opleiden: creatief en enthousiast en M² Onderwijskundig Advies: analytisch en professioneel.

 

Zo heeft ieder bedrijf een eigen logo. Als ze willen kunnen ze zelfs nog onder één naam gaan werken, ook hiervoor staat het logo alvast klaar.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!