fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Een leuke campagne rondom de verhuizing van EDR door KIK!
fade
9190
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9190,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Concept, Portfolio, Print

EDR Advies & Accountancy

Het team van EDR Advies & Accountancy staat alweer drie jaar klaar voor MKB-ondernemers met betrouwbaar advies en begeleiding op financieel en fiscaal gebied. Niet alleen zijn ze als accountantskantoor betrokken bij een bedrijf, maar vooral ook bij de ondernemer, want daar zit de passie en leven de wensen, ideeën en ambities.

 

Vanaf de start in november 2016 hebben ze een mooie groei doorgemaakt en al veel ondernemers mogen verwelkomen. Vanaf 2 maart doen ze dit graag vanuit een nieuw kantoor in Krabbendijke. Rondom deze verhuizing hebben wij een campagnebeeld ontwikkeld, een advertentie, LinkedIn banner en e-mail banner.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!