fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Uniek concept: Dutch explorer - travel with care
fade
7164
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7164,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Fotografie, Portfolio, Website

Dutch explorer

Dutch explorer is een uniek concept. Eigenlijk zegt de pay-off die we bedacht hebben, alles: Travel with care. De reizen die ze aanbieden, zijn met zorg samengesteld, maar zijn gefocust op mensen met een zorgbehoefte.

 

Na een bespreking met de klant over waar ze voor staan en waar hun kracht ligt, zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een logo en huisstijlmiddelen.

 

Omdat deze klant op dit moment nog geen beelden heeft van vakantiebestemmingen, hebben we een beeldtaal ontwikkeld waarin het beeldmerk terugkomt. En waarmee hun doelgroep zich kan identificeren.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!