fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
déRijder – KIK Marketing en Communicatie
fade
7166
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7166,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

E-mail, Portfolio, Print, Social, Tekst

déRijder

Motorrijden, dát lijkt jou geweldig! Daarvoor moet je eerst ‘het roze pasje’ binnenhalen. Dat wil je graag op een leuke en ontspannen manier doen. Bovendien wil je tijdens de opleiding al starten met de beleving van het motorrijden!

 

déRijder is gespecialiseerd in leren motorrijden: hij helpt jou om de basisvaardigheden te beheersen en hiermee de CBR-examinator te overtuigen om jou te laten slagen.

 

Maar hij gaat nog een stapje verder. Je rijdt motor maar “het voelt niet goed”. De rijvaardigheden zijn niet voldoende voor de situaties en omstandigheden die je onderweg tegenkomt.

 

Je wil je veiliger en meer ontspannen voelen op de motor, ofwel je wil beter leren rijden!

 

Een basistekst lag er al, maar deze klant zocht een partner die de teksten op de website aan kan vullen. En mee kan denken in de opbouw van de website. Daarnaast schrijven we voor het populaire platform Motoshare elke maand een blog.

 

Inmiddels hebben we ook al veel verschillende flyers op mogen maken voor alle trainingen die déRijder geeft. Ook maandelijkse nieuwsbrieven kom hierbij en social media!

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!