fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Bijzonder concept voor deze bijzondere locatie: De Vier Jaargetijden
fade
7128
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7128,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Concept, Print, Social, Tekst

De Vier Jaargetijden

De Vier Jaargetijden, een totaal vernieuwend concept in de uitvaartbranche!

 

Niet meer op uur en tijd, maar puur op gevoel. Het mooie net gerenoveerde gebouw biedt voor ieder afscheid de beste faciliteiten.

 

Voor deze nieuwe afscheidslocatie moest allereerst een logo komen. We hebben gekozen voor een tijdloos logo, dat rust uitstraalt. Ook de ondersteunende kleuren zijn neutraal en vastgelegd in een huisstijlsheet.

 

Omdat juist de horeca in deze locatie zo bijzonder is, is besloten een aparte brochure daarvoor te maken. Deze hebben wij volledig binnen de nieuwe huisstijl ontworpen.

 

Tijdens de opening van het prachtige nieuwe pand heeft Luizter een luisterverhaal voorgedragen. Wij hebben geholpen met een stukje storytelling hiervoor.

 

Ze wilden graag zelf aan de slag gaan met social media, dus hebben wij ervoor gezorgd dat de basis daarvoor netjes staat.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!