fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Wij helpen Dabedoe verder op weg!
fade
9481
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9481,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Social, Website

Dabedoe

Dabedoe maakt fietsen leuk, mét een aanhangfiets! Veilig achter de ouder, kan je kindje achter mee trappen op zijn eigen tempo en zo stap voor stap kennismaken met het leren fietsen.

 

Het is begonnen als een uit de hand gelopen hobby, maar gaat nu serieuze vormen aannemen. Vandaar dat wij deze klant op weg hebben geholpen. We hebben advies gegeven over de huidige website, over het ontwerp, de opbouw en de teksten. Hier konden ze vervolgens zelf mee aan de slag.

 

Daarnaast hebben we ze met onze contentkalender inclusief korte brainstorm weten te inspireren voor social media.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!