fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Leuke samenwerking tussen By Lif en KIK!
fade
7112
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7112,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Concept, Print, Social, Website

By Lif

Lif: Lifestyle, Interior en Fashion. De collectie is een samenspel van goede basisstukken met seizoensafhankelijke items, verandert iedere 14 dagen en bestaat uit zeer betaalbare items.

 

De bestaande huisstijl van By-Lif hebben we gefinetuned. We hebben het merk een eigen gezicht gegeven met behulp van unieke illustraties. Deze zijn breed inzetbaar en geven iedere uiting een eigen uitstraling. Visitekaartjes kunnen niet ontbreken: geheel binnen de stijl en voorzien van een van de prachtige illustraties.

 

Naast de website hebben we een webshop gebouwd in WordPress. Met behulp van het voorraad- en betalingssysteem Mollie kunnen ze eenvoudig overzicht houden.

 

By-Lif heeft niet alleen de webshop, maar organiseert ook vele shop@homes, waarbij de klant op locatie een volledige shop neerzet. Daarom hebben we flyers ontwikkeld die meegegeven worden aan alle gelukkige shoppers.

 

Met name Facebook is een belangrijk kanaal voor By-Lif. Hier plaatsen ze acties en verwijzen ze door naar de website en webshop. We hebben de nieuwe stijl overal in doorgevoerd.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!