fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
BriteBlue Solutions – KIK Marketing en Communicatie
fade
8069
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8069,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Branding, E-mail, Portfolio, Print

BriteBlue Solutions

BriteBlue Solutions levert Dynamics NAV. Ze verkopen licenties, implementeren en beheren. Dat kan iedereen. Maar zij doen meer: ze leveren maatwerk op het gebied van integratie, business intelligence en praktische koppelingen.

 

Wij zijn voor dit bedrijf gestart met een brainstorm over de bedrijfsnaam. Samen met hun zijn we hier vrij snel uitgekomen. Daarna hebben we direct doorgepakt naar basisuitingen.

 

Nadat we samen met de klant een bedrijfsnaam bepaald hebben, zijn we aan de slag gegaan met een passend logo met frisse huisstijl. Bestaande uit visitekaartjes, briefpapier en e-mail handtekening. Past precies bij alles waar ze voor staan!

 

En inmiddels denken we steeds meer met ze mee over hun communicatie. We zijn gestart met e-mailmarketing en zitten regelmatig om tafel om de volgende stappen uit te denken.

 

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie::

"KIK helpt ons om anders tegen dingen aan te kijken, op nieuwe ideeën te brengen. Ze zijn een echte sparringspartner! Echt fijn samenwerken met KIK!" Gert-Jan Bierkens