fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Brekelmans Van der Ven advocaten kiest voor KIK!
fade
9069
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9069,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

E-mail, Portfolio

Brekelmans & van der Ven advocaten

Brekelmans Van der Ven is een full service advocatenkantoor in Roosendaal voor ondernemers en particulieren. De advocaten zijn gedreven, hebben ruime maatschappelijke en juridische ervaring en zijn aangesloten bij specialistenverenigingen. Ze zijn een bekende naam in deze regio.

 

We zijn voor dit advocaten kantoor met iets heel tofs bezig, daarover later meer! Verder hebben we voor nu met een e-mail programma hun e-mail nieuwsbrief opgezet.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!

Referentie:

'KIK geeft ons goed advies over de marketing. Een aanrader. Wij zijn heel tevreden.'