fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Boer winkel van het land verkoopt nu met de webshop van KIK!
fade
7170
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7170,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Concept, E-mail, Portfolio, Print, Website

Boer winkel van het land

Verse groenten en fruit worden weer steeds belangrijker in ons menu. Weten wat je eet en waar het vandaan komt. Boer winkel van het land haalt veel producten bij lokale telers in West-Brabant. Zo kennen we de herkomst, zijn ze supervers en proberen we het eten met de seizoenen te stimuleren.

 

We hebben binnen de bestaande huisstijl een stijlvolle website gemaakt, met makkelijk te onderhouden webshop.

 

En tegenwoordig gaat Boer het land in met de Boerbus. Ze nemen verse soepen mee, broodjes, stampotten, etc. Hiermee staat er in korte tijd een leuke én authentieke foodtruck staan bij een bedrijf, vereniging of feestje thuis. Samen met deze klant hebben we een aanpak bedacht hoe we bedrijven warm kunnen krijgen voor dit concept. We zijn gestart met een pagina op de website en een ansichtkaart/mailing.

 

Eind 2019 zijn we gestart met de Toffe peer campagne: Ken jij een harde werker die altijd voor jou klaar staat? Die verzekeraar die zorgt dat jouw bedrijf altijd gedekt is? Die accountant die jouw belastingaangifte al gedaan heeft voordat jij eraan denkt? Laat dan eens zien dat jij die Toffe Peren waardeert!

 

Rondom deze Toffe peer campagne zijn we gestart met een campagnebeeld. Dit hebben we uitgewerkt in een pagina op de website, een doosje waar de Toffe peer in zit, een ansichtkaart, LED schermen in Roosendaal, e-mail marketing en social media uitingen.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie::

"Ik vind de samenwerking met jullie erg prettig. Altijd bereikbaar, snel een reactie en creatieve ideeën! Bovendien tonen jullie een grote betrokkenheid bij het bedrijf maar ook bij de ondernemer." Marielle van Overveld, eigenaar.