logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Boer winkel van het land verkoopt nu met de webshop van KIK!
fade
7170
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7170,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Portfolio, Website

Boer winkel van het land

Verse groenten en fruit worden weer steeds belangrijker in ons menu. Weten wat je eet en waar het vandaan komt. Boer winkel van het land haalt veel producten bij lokale telers in West-Brabant. Zo kennen we de herkomst, zijn ze supervers en proberen we het eten met de seizoenen te stimuleren.

 

We hebben binnen de bestaande huisstijl een stijlvolle website gemaakt, met makkelijk te onderhouden webshop.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie::

"Ik vind de samenwerking met jullie erg prettig. Altijd bereikbaar, snel een reactie en creatieve ideeën! Bovendien tonen jullie een grote betrokkenheid bij het bedrijf maar ook bij de ondernemer." Marielle van Overveld, eigenaar.