fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
B&O bakkerij techniek – KIK Marketing en Communicatie
fade
8040
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8040,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Beurs, Fotografie, Portfolio, Print

B&O bakkerij techniek

B&O Bakkerij Techniek heeft alles voor de bakkerij. Met een ruime keuze aan bakkerijmachines, nieuw en gereviseerd, bieden zij een totaalpakket.

 

Bij het uitwerken van nieuwe communicatiemiddelen kwamen zij erachter dat er eigenlijk niet echt een lijn is tussen de verschillende uitingen.

 

We hebben allereerst het logo een kleine opfrissing gegeven.

 

Met de ontwikkeling van een passende beeldtaal en een nieuwe pay-off hebben wij ze voldoende handvatten gegeven om het makkelijker te maken.

 

Binnen de nieuwe stijl hebben we een folder opgemaakt met pakkende teksten.

 

We hebben op basis van de nieuwe stijl een omslag gemaakt voor hun catalogus en beurstasjes.

 

Om relaties een fijne kerst te wensen, hebben we kerstkaarten gemaakt.

 

Leuk om voor je klanten een speciale klantendag te organiseren. En helemaal als dit een echte V.I.B. (Very Important Baker) dag wordt. Wij hebben hiervoor een uitnodiging en shirts verzorgd.

 

Elke maand plaatsen we een productadvertentie in een magazine met een mooie aanbieding.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!