fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Wij zijn met trots lid van BNI Markiezaat!
fade
8178
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8178,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Print

BNI Markiezaat

Sylvia is al een enige tijd lid van BNI Markiezaat. Een fijne netwerkclub, waar we erg veel mooie contacten hebben gelegd. Elke vrijdagochtend staat vroeg op, om samen met hen te ontbijten. Wil je een keer een mee ontbijten? Vraag het haar!

 

Inmiddels hebben we ook wat leuks voor ze mogen maken, namelijk een originele ansichtkaart! Een leuke manier om iemand uit te nodigen voor een ontbijtje! Zij zijn niet de enige die wij aansteken met onze toffe kaartjes die wij zelf sturen.

 

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!