fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Blue Circle – KIK Marketing en Communicatie
fade
8017
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8017,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

E-mail, Fotografie, Outdoor, Portfolio, Print, SEO / SEA, Social, Tekst, Website

Blue Circle

Blue Circle HRM heeft gekozen voor KIK als hun nieuwe reclamebureau. We pakken al hun huidige communicatiemiddelen aan en breiden ze uit.

 

Naast de update die we gedaan hebben voor hun website, hebben we ook de brochure aanpakt. Ze hadden al een brochure, maar deze was verouderd. Nu past hij beter bij de website, zeker qua beeldtaal! Verder nemen we het gehele beheer van de social media van Blue Circle van ze over. Daar hebben ze geen omkijken meer naar! We vullen hun LinkedIn en Facebook pagina met relevante content. Ook hebben we de pagina’s correct voor ze ingericht.

 

We zijn gestart met de website. Deze hebben we in hun bestaande CMS een update gegeven qua navigatiestructuur, copywriting en beeldtaal. De website heeft nu een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur en bevat opvallende call-to-actions (maar niet te veel!). De teksten zijn commerciëler geschreven en de beeldtaal past beter bij de branches waar ze zich op richten. Een aantal keer per jaar verzorgen we hun e-mail nieuwsbrief. We zorgen voor passende content en in lijn met de andere middelen versturen we die in hun bestaande CMS.

 

Voor verschillende gelegenheden hebben wij e-mail kaarten ontworpen die zij naar medewerkers kunnen sturen. Denk hierbij aan een kerstkaart, verjaardagskaart of beterschapskaart.

 

Om in Roosendaal nóg meer op de vallen, hebben we o.a. rotondebordjes geplaatst op een nabijgelegen rotonde.

 

Om potentiële klanten te benaderen is het handig om naast een brochure ook een wervende flyer in te kunnen zetten. Deze hebben we voor ze ontwikkeld. In te zetten voor elke branche.

 

Om in Roosendaal nog meer op de vallen, hebben we o.a. langs de A58 een opvallend snelwegbord ontworpen.

 

Blue Circle biedt nu naast payrolling ook ZZP contractmanagement aan. Dit alles onder de paraplu van hun nieuwe naam: Blue Circle HRM. Wij hebben een nieuwe pagina gemaakt waarop alles samen komt voor Blue Circle HRM. Daarop kun je ook kiezen voor ZZP, waar we een nieuwe website voor gemaakt hebben. Daarnaast hebben we in een infoflyer uitgelegd wat het inhoud. Handig voor de beurs!

 

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!

Referentie::

"Sylvia en Marloes zijn creatieve, geïnteresseerde en vlotte meiden, met enorm veel passie voor hun vak en aandacht voor de klant. Daar wordt toch iedereen blij van!" Danielle Kuijpers-Liebau