fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK doet alle communicatie rondom het toffe Beach event in Roosendaal
fade
7073
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7073,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

E-mail, Outdoor, Print, SEO / SEA, Social, Tekst, Video, Website

Beach Event

Het Beach Event in Roosendaal is elk jaar weer een drukbezocht event. In de zomer staat het centrum van Roosendaal weer in ‘t teken van dit event.

 

Nationale en internationale toppers gaan de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde Roosendaalse titel. Maar ook de regionale talenten hebben hier de mogelijkheid zichzelf in de kijker te spelen. Zowel op gebied van Beach volleybal als op gebied van voetvolley is Roosendaal echt the place to be. Het hele weekend zal gevuld worden met live amusement afgewisseld met heerlijke zomerse beats van een bekende DJ.

 

Voor het tweede jaar verzorgen wij alle communicatie rondom dit bekende Roosendaalse event. Eerder hebben we de website gebouwd, die we bijhouden, net als de social media. Ook dit jaar gaan we hier weer een succes van maken!

 

We maken elk jaar een sponsor brochure en ansichtkaarten voor sponsoren, houden de social media en website up-to-date!

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!