fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Avoyd - KIK Marketing en Communicatie
fade
7122
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7122,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Beurs, E-mail, Fotografie, Print, SEO / SEA, Tekst, Website

Avoyd

Sinds een aantal jaar werken we nauw samen met CRT Emotions aan de bekendheid van hun productlijn tegen scheerirritatie: Avoyd.

 

We hebben een plan gemaakt met daarin een consumentenaanpak. De basiscommunicatie lag er al, wij pakken nu met ze door!

 

We zijn gestart met een stukje SEO van de website en online marketing in de vorm van Google Adwords. Daarnaast benaderen we bekende beautybloggers om ervoor te zorgen dat dit product ook bij hun volgers terecht komt. Zelf bloggen we elke maand binnen een bepaald thema.

 

Een website was er al, met een losse webshop. Voor o.a. de online marketing was het niet handig dat dit los van elkaar stond. We hebben in de huidige WordPress website een webshop geintegreerd. Daarnaast hebben we de structuur van de site aangepakt en een separaat blog gemaakt.

 

Om groothandels extra te stimuleren Avoyd producten te verkopen, hebben we een e-mailing ontworpen waarin staat dat bij elk Avoyd product een toilettasje meegegeven wordt. Een extra stimulans!

 

Inmiddels hebben we al veel middelen ingezet om bekendheid te creëren. Denk aan onder andere posters en advertenties. Ook zorgen we dat hun producten professioneel gefotografeerd worden.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!

Referentie:

"KIK is een klein bureau met een groot netwerk en dat is volgens ons juist de grote kracht van KIK. Van idee tot eindproduct, alles verloopt via één en dezelfde contactpersoon, wat wij als zeer prettig samenwerken ervaren en waardoor zaken vlot verlopen. KIK neemt de leiding bij het vertalen van onze ideeën naar creatieve ontwerpen en concepten, dit neemt ons veel werk en kopzorgen uit handen. KIK luistert, bedenkt en past vervolgens toe. Kortom, een verademing om mee te mogen werken!" Carien Vogt, CRT Emotions