fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Nieuwe website voor autobedrijf Arnold de Rijk!
fade
9503
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9503,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Tekst, Website

Arnold de Rijk autobedrijf

Jullie weten het, wij rijden twee mooie nieuwe Fiatjes 500. En daar zijn we trots op! Wij kennen Edwin al een tijdje, van autobedrijf Arnold de Rijk en zijn erg tevreden over hun kwaliteit en service. Dit autobedrijf is dealer van Fiat, Skoda, Seat en Suzuki.

 

Nu mochten we voor deze mooie nieuwe klant een nieuwe website ontwerpen. De techniek wilde hij graag laten doen bij iemand uit zijn netwerk, maar wij mochten het ontwerp verzorgen. Daarnaast hebben we ook de teksten geschreven.

 

Een mooi resultaat van een leuke samenwerking!

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!