fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Aan de Stegge – KIK Marketing en Communicatie
fade
8023
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8023,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Portfolio, Print

Aan de Stegge

Aan de Stegge wil woningen, wooncomplexen en bijzonder vastgoed realiseren waar mensen graag wonen, werken en samenkomen. Vanuit hun passie: een bijdrage leveren aan een mooiere, betere leefomgeving, adviseren, ontwikkelen en realiseren zij vastgoedprojecten waar ze trots op kunnen zijn.

 

Voor mens en vastgoed dus. En dat willen ze in hun uitingen naar boven krijgen. Voor elk voorstel (tender) dat zij maken, maken zij een brochure met hun aanpak voor dat project.

 

Wij hebben een brochurestramien voor ze ontwikkeld met een nieuwe beeldtaal passend bij ‘mens en vastgoed’. Met handgeschreven quotes, persoonlijke fotografie en het gebruik van de handen wordt dit nog eens extra benadrukt. We hebben 15 voorbeeldpagina’s gemaakt die zij zelf volledig kunnen invullen met beeld en tekst. Zo is het dus eenu00a0stramien dat ze zelf kunnen aanpassen bij een nieuw project. Wel zo makkelijk!

 

Naast de brochure, hebben we een bestaande advertentie voor ze aangepast.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!