fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Opmaak en print als tools om jouw boodschap te vertellen, hoe doe je dat?
fade
9334
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-9334,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Opmaak en print

We zorgen ervoor dat jouw boodschap goed tot zijn recht komt

Toffe opmaak en print

Je wilt naar buiten met je product of dienst. Die ene klant overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen. Dan heb je tools nodig voor toffe opmaak en print die jouw verhaal ondersteunen. We maken iets dat voor jou en je doelgroep gaat werken.

Bedrijfspresentatie als onderdeel van jouw opmaak en print

Dit kan een bedrijfspresentatie zijn, digitaal of misschien juist niet. Denk bijvoorbeeld aan een handig Powerpointstramien. Of bijvoorbeeld een praatplaat, een A3 die je op tafel kunt leggen en waar je jouw gesprekspartner mee doorheen neemt. Hieruit blijkt direct wordt in één oogopslag duidelijk wat je doet en waar kracht ligt. Door het achter te laten kan het bovendien als naslagwerk dienen.

Gevelbelettering als onderdeel van jouw opmaak en print

Als een klant bij jouw bedrijf aankomt, moet duidelijk worden dat hij goed zit. Je pand is op dat moment je visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl professioneel terugkomt op je gevel.

Adverteren

Het is een van de oudste en bekendste vorm van reclame maken: een advertentie zetten. Na decennia is deze vorm van reclame nog steeds succesvol. Ondanks dat de nieuwe media (online) de laatste jaren de printmedia lijkt te verdrukken, zijn er genoeg redenen om juist te kiezen voor een advertentie in een vakblad en deze toe te voegen aan jouw middelenmix.

Mensen lezen de krant of een magazine wanneer zij willen en nemen daar de tijd voor. Adverteren versterkt daarmee een totaalcampagne op multichannel niveau.

Wij zoeken graag voor je uit via welke media jij jouw doelgroep kunt bereiken. En of dat dan met een advertentie moet, een advertorial of een column.

Flyer of folder als onderdeel van jouw opmaak en print

Drukwerk wordt steeds vaker gezien als een ouderwets medium dat zijn waarde wel een beetje heeft verloren, maar dat is onterecht. Als je het professioneel aanpakt, is het verspreiden van flyers de perfecte marketingtool voor het vergroten van je klantenbestand en voor relatiemarketing.

Het is belangrijk om op te vallen en je echt in de lezer te verplaatsen. Dat klinkt makkelijker dan het is, want hoe spring je er nou uit en bied je nu meerwaarde aan de lezer?

Daar zijn verschillende manieren voor, denk bijvoorbeeld eens over een bewaarwaarde voor jouw flyer,  of over het aanbieden van een specifieke actie.

Beurs

Je hebt goed nagedacht of je het zou doen, je gaat toch op die ene beurs staan. Dit is best een kostbare aangelegenheid, dus wil je er wel het optimale uit halen.

Is het maar om in beeld te blijven bij je huidige klanten, of juist in gesprek raken met prospects, een professionele stand is essentieel. We starten met bij jouw beursconcept; wat wil je gaan bereiken, wat is je doelstelling?

We ontwerpen een stand voor je én bedenken een leuke give-away en/of actie op de beurs. Zo weten we zeker dat die beurs je ook wat gaat opleveren.

Ansichtkaarten

Ansichtkaarten

We houden allemaal van een persoonlijke aanpak. En hoe eenvoudig is het om je relaties te verrassen met een handgeschreven kaartje?

Als je bij een nieuwe klant bent geweest is het sturen van een ansichtkaartje om hem te bedanken voor het gesprek, natuurlijk super attent!

Of om te feliciteren met een verjaardag, jubileum, verhuizing, je kunt het zo gek niet bedenken.

Of gewoon, gewoon! Wij maken in jouw huisstijl ansichtkaartjes met een passende boodschap. Moet je er alleen wel zelf aan denken ze te gaan versturen!

Buitenreclame

Reclame is overal. En zeker buitenreclame: op de hoek, bij de bushalte, vlak voordat je je favoriete winkel instapt en ook op elk kruispunt in de stad. Het is een medium dat altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week ‘aan’ staat en daarmee onvermijdelijk is.

Je bereikt er heel veel mensen mee, die dagelijks meerdere keren dezelfde routes af leggen. Omdat buitenreclame zo prominent is, komen mensen er ook nog eens elke dag herhaaldelijk mee in contact en zullen ze het niet snel kunnen missen.

Neem contact op!

Wat wij precies allemaal doen? Neem contact op. Vinden we leuk!

CONTACT
Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio
 • All
 • Beurs
 • Branding
 • Concept
 • E-mail
 • Fotografie
 • Outdoor
 • Print
 • SEO / SEA
 • Social
 • Tekst
 • Video
 • Website