In maart opnieuw: Masterclass Crowdfunding en Marketing

Je hebt een fantastisch idee voor een nieuw bedrijf of product dat je in de markt wil zetten of je wil je huidige bedrijf uitbreiden. Hier zoek je een investeerder voor, maar je loopt tegen allerlei muren op. Al eens aan crowdfunding gedacht? 

 

Wij organiseren een masterclass crowdfunding waarin we vertellen welke vormen van crowdfunding er zijn, met al hun voor- en nadelen. Om jouw project te laten slagen is professionele marketing natuurlijk essentieel en ook daar gaan we op in.

 

De masterclass is twee maal in een kleine setting gegeven in november 2017 en was een succes. En dus doen we het op 19 en 27 maart opnieuw, dit keer op twee verschillende locaties. Kijk onder praktische informatie voor de locaties en tijden.

 

We werken in een kleine groep van maximaal 15 personen zodat er genoeg interactie ontstaat en iedereen individueel zijn/haar items naar voren kan brengen.

 

Achteraf praten we rustig na tijdens de aansluitende netwerkborrel onder het genot van een drankje en verschillende verse amuses. 

 

 

FINANCIERING

met een duidelijk doel en waar je op kunt vertrouwen

 

We starten met het financiële onderdeel. Spreker Dick Spijker is 2,5 jaar eigenaar van een AFM gecertificeerd crowdfunding platform en heeft 30 jaar ervaring in de financiële zakelijke dienstverlening. Hij geeft antwoord op de volgende vragen:

Welke vormen van crowdfunding zijn er? Wat zijn de voor- en nadelen?

Wat zijn de risico’s van crowdfunding?

Hoe verloopt zo’n aanvraag traject nu precies?

Waar moet je aan voldoen om in aanmerking te komen?

 

Ook gaan we in op de vragen die een investeerder kan hebben:

 

 

MARKETING

voor de werving van investeerders én klanten

 

Marloes Boogaard, een marketeer die gewerkt heeft voor merken als Novartis Animal Health, Kessels advocaten, Avoyd en Saint Gobain Gyproc, zal het financiële deel aanvullen met een antwoord op de vraag: hoe trek ik investeerders aan? Na de investering houdt het natuurlijk niet op en draait het ook om het werven van klanten!

 

Marloes geeft je antwoord op de volgende vragen:

 

Hoe gaat marketing me ook wat opleveren?

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De masterclass wordt in een kleine setting gegeven op:

 

De kosten bedragen € 55,- (excl. btw) en worden een week voorafgaand aan de masterclass per factuur in rekening gebracht.

Vragen of meer informatie? Neem contact op via marloes@kikmc.nl

 

 

REFERENTIES

 

“De presentaties waren helder en voldoende informatief voor de aanwezigen”

“Het natje en droogje was prima verzorgd!”