fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Marketing en communicatie advies – KIK Marketing en Communicatie
fade
7590
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7590,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Marketing en communicatie advies

Van plan tot uitvoering

Marketing en communicatie advies, dat is de basis van wat wij doen. Voor nieuwe en bestaande bedrijven, groot en klein. Dat begint altijd met een plan.

 

Wat wil je bereiken, wat is je communicatiedoelstelling en hoe kunnen we je doelgroep bereiken én natuurlijk activeren?

 

En wat dan?

Een goed creatief concept! Het moet opvallen, je raken en blijven hangen. Het moet je gewoon wat doen.

Met de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het optimale resultaat. Met ons grote netwerk met échte vakspecialisten op het gebied van concept, communicatie, website design en ontwikkeling, SEO, fotografie, copywriting, noem maar op! En zo zorgen wij voor de beste impact.

 

Fullservice

Als full service reclamebureau regelen wij alles van A tot Z, van voor tot achter, met één contactpersoon als sparringpartner. Wat wij allemaal doen? Neem contact op. Vinden we leuk!

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio