fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Grafisch ontwerp Roosendaal - KIK Marketing en Communicatie
fade
7619
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7619,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Grafisch ontwerp Roosendaal

Onze grafisch vormgevers zorgen dat alles er top uitziet!

Onze creatievelingen ontwerpen zo’n beetje alles, denk aan een grafisch ontwerp en opmaak van een magazine, folder of flyer, driehoeksbord maar ook aan verpakkingen of websites. Een ontwerp van een advertentie kan natuurlijk nooit zomaar doorvertaald worden naar een driehoeksbord.

Passend bij je doelgroep

Elke uiting heeft een ander doel, maar past wel binnen de uitgezette lijn van het concept. Altijd een ontwerp en opmaak dat past bij de doelgroep en wat opvalt! Dat zorgt voor resultaat.

Elke designer heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren, stijl en specialismen, wij zorgen ervoor dat de beste ontwerper voor jouw opdracht wordt ingezet. De ene is heel sterk en snel in het ontwikkelen van een logo en huisstijl en aan de andere kun je beter het ontwerp van een advertentie geven. We hebben genoeg ontwerpers in ons netwerk om de juiste te selecteren.

Van concept tot aanlevering drukwerk

De dtp-er zorgt er dan weer voor dat de ontwerpen keurig worden uitgewerkt en alles foutloos bij de drukker wordt aangeleverd.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio