fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Grafisch ontwerp en opmaak – KIK Marketing en Communicatie
fade
7586
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7586,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Grafisch ontwerp en opmaak

Onze grafisch vormgevers zorgen dat alles er top uitziet!

Onze creatievelingen ontwerpen alles, denk aan een grafisch ontwerp en opmaak van een magazine, brochure of flyer, driehoeksbord maar ook aan verpakkingen en websites.

Elk middel vraagt een andere aanpak

Een grafisch ontwerp en opmaak van een advertentie kan natuurlijk nooit zomaar doorvertaald worden naar een driehoeksbord. Elke uiting communiceert wat anders, maar past wel binnen de uitgezette lijn van het concept. Altijd een ontwerp dat past bij de doelgroep en wat opvalt! Dat zorgt voor resultaat.

Elke ontwerper heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren, stijl en specialisme, wij zorgen ervoor dat de beste ontwerper voor jouw opdracht wordt ingezet. De ene is heel sterk en snel in het ontwikkelen van een logo en huisstijl en aan de andere kun je veel beter het ontwerp van een brochure geven. We hebben genoeg ontwerpers in ons netwerk om de juiste voor je te selecteren.

Van concept tot aanleveren drukwerk

De dtp-er zorgt er dan weer voor dat het grafisch ontwerp en opmaak netjes worden uitgewerkt en alles foutloos bij de drukker wordt aangeleverd.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio