fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Met fotografie, video en copywriting zorgen voor de juiste beelden en pakkende teksten.
fade
9343
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-9343,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Fotografie, video en copywriting

Een beeld zegt zoveel meer dan alleen maar woorden...

Fotografie, video en copywriting

Als je een basis maakt in je communicatie, vergeet dan je beeldtaal zoals fotografie, video en copywriting niet!

Waarom gebruik maken van fotografie, video en copywriting?

Een herkenbare beeldtaal zorgt ervoor dat mensen goed begrijpen wat je doet en zich aangesproken voelen. We geven hiervoor een advies in een zgn fotografie-briefing.

Wat willen we overbrengen met beeld, waar ligt de focus op? Wat past bij de doelgroep? Dit leggen we vast in een document met voorbeelden, waarna de fotograaf aan de slag kan. In sommige gevallen vullen we dit aan met stockmateriaal.

Animatie

Met een animatie kun je op simpele manier je boodschap ijzersterk overbrengen. Helemaal in je eigen huisstijl, stap voor stap. Je bent niet afhankelijk van modellen, zelfs je product hoeft nog niet te bestaan. Voordat we starten met de animatie, bepalen we gezamenlijk hoe het script eruit moet komen te zien; wat gaan we precies vertellen?

Daarna bepalen we de stijl van de animatie en ontwikkelen we grafische elementen (achtergronden, karakters, objecten en iconen). Zodra we het script in grote lijnen hebben, komen we tot een storyboard. We nemen je afbeelding voor afbeelding door het verhaal heen en bepalen ook wat de tekst wordt voor de voice-over. Tenslotte wordt het geheel geanimeerd en gemonteerd tot een filmpje van ongeveer 2 minuten.

Video

Bewegend beeld zegt zoveel meer dan alleen woorden. Zeker in deze tijd waarin mensen gehaast zijn, werkt video verhelderend. Even snel een filmpje kijken voor wat meer verdieping, is aan de orde van de dag.

Afhankelijk van het doel van jouw video, kunnen we hier een goed plan voor maken. Een vlog wat je deelt op social media is namelijk een heel ander project dan een bedrijfsvideo voor op de website of in een presentatie. Maar door goede keuzes te maken, zal video zeker zijn doel bereiken.

Video

Pitchtekst als onderdeel van fotografie, video en copywriting

En vergeet en krachtige pitchtekst niet! Dit is je tekst die ervoor zorgt dat mensen blijven hangen. Ze voelen zich direct aangesproken.

Blog

Bloggen past perfect bij jouw Inbound Marketing strategie. Je zorgt er zo voor dat potentiële klanten naar jou toe komen.

Je trekt je publiek aan met relevante content. En van daaruit zet je die vreemdeling om naar ambassadeur. Lees meer over inbound marketing.

Bovendien zet je jezelf neer als kennishebber in jouw vakgebied en tenslotte vindt Google al die nieuwe content leuk.

We kunnen je hiermee helpen door elke maand een blog te schrijven. Op jaarbasis bepalen we samen de onderwerpen waar jullie de nodige input voor aanleveren. Lees ook eens ons blog: Hoe win ik het gevecht om aandacht?

Neem contact op!

Wat wij precies allemaal doen? Neem contact op. Vinden we leuk!

CONTACT
Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio
 • All
 • Beurs
 • Branding
 • Concept
 • E-mail
 • Fotografie
 • Outdoor
 • Print
 • SEO / SEA
 • Social
 • Tekst
 • Video
 • Website