fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK, hét marketing en communicatiebureau Roosendaal
fade
7617
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7617,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Communicatiebureau Roosendaal

Fullservice zonder poespas

No-nonsens, down-to-earth, termen die aangeven hoe wij zijn. Gewoon nuchter, zonder enige poespas gaan we voor ‘t beste resultaat. Heldere formulering, zorgt voor heldere verwachting. Wij van KIK Marketing en Communicatie zijn rasechte marketing en communicatie adviseurs uit Roosendaal. Wij werken voor een brede regio in geheel Brabant.

KIK Marketing en Communicatiebureau Roosendaal

Wij helpen jouw bedrijf succesvol te zijn en starten altijd met een helder, kort maar krachtig plan. Wat wil je bereiken, wat is je communicatiedoelstelling en hoe kunnen we de doelgroep bereiken én activeren?

 

Gevolgd door een goed creatief concept! Het moet opvallen, je raken en blijven hangen. Het moet je wat doen.

Met de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het beste resultaat. Met ons grote netwerk met enthousiast ZZP-ers op het gebied van concept, communicatie, website ontwerp en ontwikkeling, SEO, copywriting, fotografie, online marketing, drukwerk, noem maar op! Zo zorgen wij voor een maximale impact.

 

Als full service communicatiebureau regelen wij alles van A tot Z, met één contactpersoon als echte partner.

Neem contact op!

Wat we nu precies doen? Neem contact op. Vinden we leuk! Ook kun je via de homepage door de hele website scrollen en kom je al onze projecten tegen.

 

.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio