fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK, communicatiebureau Breda, Roosendaal en regio
fade
7596
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-7596,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Communicatiebureau Breda

Fullservice zonder poespas

Wij van KIK Marketing en Communicatie, communicatiebureau Breda, Roosendaal e.o. werken voor een brede regio in Brabant. No-nonsens, down-to-earth, termen die aangeven hoe normaal wij zijn. Nuchter, geen poespas, gewoon het beste resultaat. Heldere formulering, zorgt voor heldere verwachting. Open en eerlijk. Wij van KIK Marketing en Communicatie zijn rasechte marketing en communicatie adviseurs uit Brabant. Wij werken voor een brede regio in geheel Brabant. Onze aanpak is persoonlijk, helder, en no-nonsense.

Val op!

Wij helpen jou succesvol te zijn en nemen werk uit handen. Dat start met een helder plan. Wat wil je bereiken, wat is je communicatiedoelstelling en hoe kunnen we je doelgroep bereiken én natuurlijk activeren?

 

En wat dan? Een goed creatief concept! Het moet opvallen, je raken en blijven hangen. Het moet je wat doen.

Met de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het optimale resultaat. Met ons grote netwerk met échte vakspecialisten op het gebied van concept, communicatie, website design en ontwikkeling, SEO, copywriting, online marketing, fotografie, drukwerk, noem maar op! En zo zorgen wij voor een maximale impact.

Fullservice

Als full service communicatiebureau regelen wij alles van A tot Z, met één contactpersoon als echte sparringpartner.

Neem contact op!

Wat wij precies allemaal doen? Neem contact op. Vinden we leuk! Ook kun je via de homepage door de hele website scrollen en kom je al onze projecten tegen.

Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio