Fullservice zonder poespas

‚Äč

KIK is d√© one stop shop voor al jouw marketing en communicatie. Of het nu om externe communicatie gaat of om interne communicatie, met onze cross mediale aanpak maken we jouw merk sterk. Wij nemen graag alles voor je uit handen en gaan voor het bereiken van jouw KIK!‚Äč

Dat start met een helder plan. Wat wil je bereiken, wat is je communicatiedoelstelling en hoe kunnen we je doelgroep bereiken én natuurlijk activeren? En wat dan? Een goed creatief concept! Het moet opvallen, je raken en blijven hangen. Het moet je wat doen.

 

En, wat is jouw KIK? Vertel ’t ons!

splet99 krog

Hoe doen we dat?

‚Äč

Met de juiste on- en offline middelen zorgen wij voor het optimale resultaat. Met ons grote netwerk met échte vakspecialisten op het gebied van concept, communicatie, website design en ontwikkeling, SEO, copywriting, online marketing, fotografie, drukwerk, noem maar op! En zo zorgen wij voor een maximale impact.

Als full service communicatiebureau regelen wij alles van A tot Z, met één contactpersoon als echte sparringpartner. Wie we zijn en wat we precies doen? Lees verder op onze homepage.

‚Äč

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

9 + 13 =