fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Brainstormen met KIK? Samen vinden we de KIKkracht van jouw bedrijf.
fade
9309
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-9309,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Brainstormen met KIK

Inspireren, daar houden wij van!

Brainstormen

Brainstormen met KIK? Start nu! Want inspireren, dat is waar wij goed in zijn! En dat doen we op verschillende manieren.

KIK-off brainstorm

Je wilt naar buiten met je bedrijf. Maar wat ga je dan communiceren? Waarom moet een klant eigenlijk bij jullie zijn? En wie is die ideale klant precies? Wij helpen jou graag met deze basis uitgangspunten door middel van de KIK-off brainstorm!

Met onze unieke brainstorm methode ontdekken we jouw KIK en gaan we in op je KIKkracht. Daarna brengen we je Klant In Kaart. Een mooie basis voor al je communicatie!

KIKkracht

In deze brainstorm sessie gaan we na waar jouw KIKkracht ligt, waarom kiest iemand voor jullie? Pas als je echt goed weet waarin jullie uitblinken, weet je ook wat je boodschap wordt die je wil vertellen.

Daarnaast krijgen we antwoord op de vraag: Wat is jouw KIK? Waar ga jij voor? Meer omzet of groei in personeel? Nieuwe markten aanboren? Minder interne misverstanden? Meer rust en focus op je werk? Voor iedereen is dit anders, maar één ding is gelijk: het geeft je een enorme KIK als het je lukt! In de brainstorm gaan we dieper in op jouw KIK.

Klant in kaart

Nu we weten wat je wil bereiken en wat je wil vertellen, moeten we nog weten naar wie we gaan communiceren. Want pas als we dat weten, kunnen we een plan maken met de middelen die we in gaan zetten. We stellen met onze brainstorm methode ‘Klant in kaart’ een persona voor je op.

Periodieke opKIKker

En als die basis staat, wil je verder. Inspiratie houdt nooit op! Een periodieke opKIKker houdt ons allemaal scherp. Je kunt gewoon elke maand met ons brainstormen! De onderwerpen bepalen we samen. Je gaat in ieder geval naar huis een bak vol inspiratie.

Waar sta je nu, waar wil je naar toe en wat wordt het doel volgende maand? Zijn de resultaten naar behoren? Ook kun je je ideeën tegen ons aanhouden en onze ongezouten mening vragen over eventuele zaken die je zelf aangepakt hebt.

We spreken een vaste dag per maand af, waarbij één van ons bij je langskomt.

Daar krijgen wij een KIK van, jij ook?

Jaarlijkse KIKsessie

Tegen het eind van het jaar ga je je doelen bepalen en de strategie voor het volgend jaar. Alle neuzen dezelfde kant op. Dat is het doel van een strategische sessie: een stip op de horizon, waar we met z’n allen naartoe werken.

Dat gaan we doen in een jaarlijkse KIKsessie.

Neem contact op!

Wat wij precies allemaal doen? Neem contact op. Vinden we leuk!

CONTACT
Ben je geïnspireerd geraakt of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk de homepage!
Bekijk onze projecten!
Zie hier een greep uit ons portfolio
 • All
 • Beurs
 • Branding
 • Concept
 • E-mail
 • Fotografie
 • Outdoor
 • Print
 • SEO / SEA
 • Social
 • Tekst
 • Video
 • Website