Bedrijfsfilm en presentatie

 

Op bijvoorbeeld een beurs wil je als bedrijf opvallen. Niet alleen een verzorgde beursstand kan daarbij helpen, maar ook een professionele bedrijfsfilm en presentatie zorgen voor aandacht. Een bedrijfsfilm kan ook online ondersteuning bieden aan je website. Een korte, krachtige bedrijfsfilm kan veel zeggen.

 

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms die wij voor onze opdrachtgevers maken, vallen op. Ze weten altijd de doelgroep te boeien en de kernboodschap over te brengen. Dit komt omdat wij ons totaal verdiepen in het bedrijf om de communicatieboodschap perfect vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm. Wij denken creatief mee, stellen een script op en begeleiden bij de opname tot en met de uiteindelijke montage met voice-over en oplevering.

 

Wij regelen veel uiteenlopende typen bedrijfsfilms, denk aan een korte bedrijfsfilm, een webvideo, een instructiefilm, 3D-film of animatiefilm.

 

Presentatie

Presentaties kunnen voor bedrijven van levensbelang zijn om voort te kunnen bestaan. Veel bedrijven hebben al door professionele bedrijfspresentaties grote opdrachten binnengehaald. Een presentatie is een nog krachtiger middel dan een visitekaartje. Het is fantastische reclame voor je bedrijf. Althans, als je het goed aanpakt. Wij kunnen presentaties verzorgen in KeyNote, Animoto of PowerPoint, noem  maar op. Door middel van mooie fotografie en krachtige one-liners, een goed alternatief voor de bedrijfsfilm.

 

Wij verzorgen een complete beurspresentatie, van beursstand, tot rolbanners, tot bedrijfsfilm en presentatie. Bel ons voor een afspraak!

 

Wat voorbeelden: