Zo bereiken we jouw KIK

Als de strategie staat, pakken we door met de uitwerking ervan. Of het nu gaat om online of offline, KIK is dé one stop shop voor al jouw marketing en communicatie. Met een multichannel aanpak bereiken we jouw doelgroep. Of dit nu gaat om nieuwe klanten, medewerkers of potentiële medewerkers.

Creatieve ideeën

Creatieve ideeën, inspireren, dat vinden wij het leukst. Die ideeën zetten we om in een concreet concept, waarmee we de basis vormen van je campagne. We bedenken een creatief concept, dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Eentje die opvalt, raakt en beweegt. Want op die manier gaat je campagne echt wat opleveren.

Sterk merk

Een huisstijl, bestaande uit een logo, kleurbepaling, lettertypes, zijn toch wel je vertrekpunt wanneer je naar buiten wilt communiceren. Een herkenbare en eigen beeldtaal en krachtige pitchtekst maken het af. De basis van een sterk merk is gelegd!

Offline activatie

Door een combinatie te maken van offline en online middelen, een zogenaamde crossmediale aanpak, krijgen we het beste resultaat van jouw campagne!

We hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van advertenties, flyers, posters, kaarten en brochures, maar denken ook graag mee over jouw bedrijfspresentatie, beursstand, de belettering van je gevel of een slimme inzet van buitenreclame.

Online marketing

Online marketing gebruik je om je vindbaarheid te vergroten. Want met een website alleen ben je er nog niet. Wij ontwerpen en bouwen je website, aangekleed met content in de vorm van tekst, beeld, animatie en video.

En we zorgen ervoor dat je website in beeld komt bij je doelgroep. Dit via verschillende online kanalen zoals social media, e-mail marketing en Google.

Evalueren en inspireren

Als je online tools eenmaal goed staan en het gaat lopen, houden wij constant voor je in de gaten of de resultaten nóg beter kunnen. We stellen periodieke rapportages voor je online marketing op.

Op zoek naar meer inspiratie? Een maandelijkse brainstorm houdt je scherp! 

Marketing outsourcing

Je marketing en communicatie uitbesteden, zodat jij je handen vrij hebt? Wij regelen ’t gewoon! Wij kunnen natuurlijk projectmatig voor je aan de slag gaan, maar in marketing outsourcing bieden we onze werkzaamheden op een andere manier aan. We werken dan een vast aantal uren in de week voor je. Zelfs deels bij jou op kantoor!
 
Je wilt niet stil blijven staan door gebrek aan tijd of kennis bij jou of je collega’s. Onze communicatiemedewerker helpt je met het bijhouden van je website, social media, e-mail nieuwsbrieven en blogs.
 
Maar zij zorgt niet alleen voor content. Ook die flyer kan gemaakt worden, dat visitekaartje en die social media campagne. Daar heb jij geen omkijken meer naar! Wij pakken het voor je op, met altijd de strategie in ons achterhoofd.

Jouw communicatiemedewerker komt zelf met ideeën, want jouw communicatie is haar verantwoordelijkheid.

Marketing outsourcing voor gemeente
Marketing outsourcing voor Cable Partners
Marketing outsourcing Future learning
KIK Marketing bureau Roosendaal

Dit zijn wij!

We stellen ons graag aan je voor. Wij zijn KIK, het leukste marketingbureau van West-Brabant. Gevestigd midden in het centrum van het mooie Roosendaal. Maar hoe we écht zijn, voel je pas als je een keertje bij ons op de koffie komt. Bruisend van energie en inspiratie loop je de deur weer uit. Gegarandeerd!

Sylvia Maas

Sylvia Maas

voor creatieve concepten

Sylvia Maas

Lieke van der Linden

voor originele ontwerpen

Marloes Boogaard

Marloes Boogaard

voor slimme strategieën

Sylvia Maas

Nada Ben Dris

voor optimaal online resultaat

Sylvia Maas

Merel Schenk

voor denderend design

Marloes Boogaard

Lenny de kantoorpup

voor veel knuffels en lol

Marloes Boogaard

Denise Agterdenbos

voor vette vormgeving

Onze klanten over KIK

Cable Partners heeft in KIK een betrokken partner gevonden. Om in cliché woorden te eindigen: ze maken waar wat ze zeggen.

Rob van Beek

Cable Partners

Ik vind de samenwerking met jullie erg prettig. Altijd bereikbaar, snel een reactie en creatieve ideeën! Bovendien tonen jullie een grote betrokkenheid bij het bedrijf maar ook bij de ondernemer.

Marielle van Overveld

Boer winkel van het land

We stonden als bedrijf met 500 medewerkers voor een grote uitdaging op gebied van security awareness. De vraag was: hoe krijgen we bij onze collega’s tussen de oren dat ze bepaalde dingen wel of niet moeten doen? KIK had een bijzonder verfrissende kijk op het onderwerp. Ze hebben het stukje creativiteit, maar zorgen er ook gewoon voor dat het voor elkaar komt. Top combinatie.

Raymond Kops

Dekker Zevenhuizen

Zo beoordelen onze klanten ons:

%

snelheid

%

expertise

%

creativiteit

%

nauwkeurigheid

%

betrokkenheid

%

afspraak is afspraak

Sinds kort werk ik samen met KIK Marketing-communicatie. Mijn eerste ervaringen zijn positief. KIK pakt snel door en heeft er vaart in, daar hou ik van. Ook staan ze open voor aanpassingen of aanvullingen waardoor we samen tot een resultaat komen waar ik helemaal achter sta.

Susanne Hansen Commandeur

Kindcentrum Bergop

Bij de meiden van KIK kun je het zo gek niet bedenken, je kan altijd bij ze terecht en doen hun best voor je.

Johannes Snoek

Truckwash1 Group

De door jullie gemaakte vlog sprong eruit bij de prijsuitreiking ten opzichte van de andere prijswinnaars.

Hier waren toch een aantal grote bedrijven bij. Door jullie staan wij er mooi op en hier zijn wij blij mee!

Virginia

Ritter Sport Benelux

Blog

Ben je kennishebber in jouw vakgebied, deel die kennis dan! We geven hierbij graag het goede voorbeeld. Lees je een weg door onderwerpen waar wij ons mee bezighouden! 

Wij lopen mee met Colsensation! Help jij ons naar de top?

Dit is KIKKEN

Een verzameling van nieuws en events, die wij de moeite waard vinden. Gewoon, KIK!
ColSensation: wij doen weer mee!

ColSensation: wij doen weer mee!

ColSensation16 september 2022 is het weer zo ver: ColSensation! Wij gaan weer de Mont Ventoux beklimmen voor een mooi doel.0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppWij gaan naar de top! En letterlijk, ook dit keer weer. Voordat we zover zijn, gaan we...

KIK is trotse sponsor van MKB Netwerk Roosendaal

KIK is trotse sponsor van MKB Netwerk Roosendaal

KIK is trotse sponsor van MKB Netwerk RoosendaalDat is wel een beetje ons ding, netwerken...0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppAchtergrond Netwerken is wel ons ding. Wij zijn zoals jullie weten fan van Netwerk Brabant, RBC Netwerk én MKB...

Communicatiepartner van RBC Netwerk

Communicatiepartner van RBC Netwerk

KIK is communicatiepartner van RBC NetwerkEn daar zijn we trots op! 0165 - 745 007info@kikmc.nlSocialsWhatsappBellenWhatsAppAchtergrond Niet iedereen bij KIK heeft wat met voetbal, maar Sylvia toch zeker. Dus sponsoring van RBC, dat paste wel bij ons! Onze doeken...

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

7 + 9 =