Soms heb je gewoon handjes nodig!

Jij hebt een fantastisch product, een mooi bedrijf en alles goed op orde. Maar je hebt hulp nodig en wil je marketing en communicatie uitbesteden. Wij nemen alles voor je uit handen.
 
Wij kunnen natuurlijk projectmatig voor je aan de slag gaan, maar binnen marketing outsourcing bieden we onze werkzaamheden op een andere manier aan. Eén van ons werkt dan een vast aantal uren in de week exclusief voor jou.
 
Als wij vertellen wat we doen, hebben we het vaak over positioneringnaamsbekendheid en employer branding als jouw KIK. Met een doel en strategie. Niet voor niets natuurlijk, wat dat zijn belangrijke behoeften van onze klanten. Maar als dit eenmaal in orde is, moet die marketing gewoon opgepakt worden.
 
Je wilt niet stil blijven staan door gebrek aan tijd of kennis bij jou of je collega’s. Extra ondersteuning is dan fijn. Je kunt ons zien als een communicatie medewerker: we houden je website bij, zorgen voor goede content op je social media kanalen, schrijven en sturen e-mail nieuwsbrieven en ontwikkelen blogs als jij dat wilt. 
 
Maar we zorgen niet alleen voor content. Ook die flyer kan gemaakt worden, dat visitekaartje en die social media campagne. Alles met jullie strategie in het achterhoofd.

Zo pakken we dat aan: marketing outsourcing

Met marketing outsourcing werkt onze marketing en communicatiemedewerker een vast aantal uren in de week voor je. Waarbij ze ook een aantal uur per week of maand bij je op kantoor kan komen.

Is er een week even wat minder uur te besteden? Dan inspireren we je met mooie dingen. Had je al nagedacht over dat eindejaarsgeschenk? Jouw communicatiemedewerker komt zelf met ideeën, want jouw communicatie is haar verantwoordelijkheid. Als kartrekker, pakt zij hierin de lead.

Ligt jouw wens qua aanpak een beetje in het midden? Dat kan ook, dan kijken we op welke manier we het beste samen kunnen werken.

Offline activatie

Door een combinatie te maken van offline en online middelen, een zogenaamde crossmediale aanpak, krijgen we het beste resultaat van jouw campagne!

We hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van advertenties, flyers, posters, kaarten en brochures, maar denken ook graag mee over jouw bedrijfspresentatie, beursstand, de belettering van je gevel of een slimme inzet van buitenreclame.

Online marketing

Online marketing gebruik je om je vindbaarheid te vergroten. Want met een website alleen ben je er nog niet. Wij ontwerpen en bouwen je website, aangekleed met content in de vorm van tekst, beeld, animatie en video.

En we zorgen ervoor dat je website in beeld komt bij je doelgroep. Dit via verschillende online kanalen zoals social media, e-mail marketing en Google.

Evalueren en inspireren

Als je online tools eenmaal goed staan en het gaat lopen, houden wij constant voor je in de gaten of de resultaten nóg beter kunnen. We stellen periodieke rapportages voor je online marketing op.

Op zoek naar meer inspiratie? Een maandelijkse brainstorm houdt je scherp! 

Marketing outsourcing voor gemeente

Bureau Binnenstad

Als rasecht Roosendaals bureau, gevestigd in de binnenstad, is het een hele eer om bij dit mooie centrum betrokken te mogen zijn.

Onder onze tak marketing outsourcing hebben we één persoon toegewezen aan Bureau Binnenstad. Sylvia regelt op projectmanagement niveau alle marketing en communicatie voor de Roosendaalse binnenstad. Zij werkt een vast aantal uren in de week voor deze klant, met wekelijks een meeting.

Een mooi stukje samenwerking met verschillende partijen met eigen belangen komt hierbij om de hoek kijken. Sylvia houdt de vinger aan de pols op gebied van promotie voor de binnenstad, maar ook het goed vermarkten van het reeds bestaande loyaliteitsprogramma ROOS24 en de doorontwikkeling van de ROOSapp.

Cable Partners

Cable Partners is opgericht in 1995 als handelsonderneming in elektriciteitskabels en toebehoren. In de loop der jaren hebben zij zich ontwikkeld tot een vooraanstaande en betrokken partner in de elektrotechnische branche.

Voordat we aan de slag gingen met marketing outsourcing, hebben we voor deze klant eerst de strategie bepaald en de basis van hun positionering goed weggezet. Ook hebben we voor de klant een aantal losse campagnes op projectbasis gemaakt. Klik hier om deze projecten te bekijken.

Toen de basis stond, zijn we direct aan de slag gegaan met foldermateriaal, flyers, notitieboekjes en advertenties. Ook maken we voor deze klant elke maand e-mail banners voor nieuwsbrieven van partners. En elk jaar verzorgen we een leuke kerstwens en kerstkaart.

Met een sterk concept zijn deze uitingen gemakkelijk en snel te ontwikkelen. Sylvia zit maandelijks om tafel met deze klant om te inspireren en evalueren.

Marketing outsourcing voor Cable Partners
Future Learning

Just-4-Kids

We werken al een tijdje voor Just-4-Kids, eerder was dit op projectbasis. Kijk maar eens hier naar de projecten. Maar nu werken we op basis van marketing outsourcing. Met nu één duidelijke KIK: meer naamsbekendheid in de regio.

Just-4-Kids is een gastouderbureau in Roosendaal en zorgt voor persoonlijke opvang van kinderen. Zij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe gastouders én kindjes om onder te brengen bij een gastouder. En daar gaan we ze nu structureel bij helpen. Hiervoor zijn we gestart met een plan en van daaruit gaan we verder.

Marloes gaat deze uitdaging graag aan met deze klant!

deRijder

Of je nou je motorrijbewijs wil behalen, een beginnende motorrijder óf ervaren motorrijder bent; íedereen die zijn vrijheid wil vergroten en plezierig en veilig wil motorrijden, is bij deRijder aan het juiste adres. We werken al jaren voor deze klant op projectbasis, met de focus op social media. Check de eerdere projecten hier. Maar nu gaan we nog intensiever samenwerken op basis van marketing outsourcing.

Hun KIK is duidelijk: de trainingen en clinics vol krijgen voor het komende jaar. En daar is meer voor nodig dan social media en een nieuwsbrief zo nu en dan. Een leuke klus voor Marloes, waar ze met een vast aantal uren in de week aan gaat werken. Als échte communicatiepartner.

Marketing outsourcing deRijder

Markt 88
4701 PJ Roosendaal

0165 745 007
info@kikmc.nl

KvK: 61591262

En, wat is jouw KIK?

Neem contact op, vinden we leuk!

14 + 13 =